KUULUMISIA

KUULUMISIA


Hei murut! Tässä on ollut pientä hiljaiseloa pari päivää blogin suhteen; yksinkertaisesti ei ole ollut aikaa. Perjantaina menikin koko viikonlopun suunnitelmat aivan uusiksi, sillä Porvoon tytöille tulikin esteitä eivätkä päässeet tulemaan. Aina kun on suunnitellut jotain kivaa, niin kaikki menee pieleen. No, sille ei nyt voinut minkään.

Perjantaina lähdettiin käymään nopsasti Kouvolan Muodin Yössä katsastamassa josko siellä olisi jotain kivoja tarjouksia ja niinhän siellä oli! Löysin mielettömän makeen nahkatakin ja hintaa sillä oli vain 19,95e, kun oikeesti se oli 45e. Varsinainen löytö!
Perjantaina illalla me katsottiin Voicen finaali ja kyllähän se oikea voitti koko kisan :-)
Eilen käytiin salilla ja sen jälkeen lähdettiin ihanan Maijan kanssa Amarilloon syömään, josta jatkettiin iltaa Coffee Houseen ja siitä vielä Amarilloon takaisin! Ilta oli niin onnistunut kun vaan voi olla. Meillä oli niin superkivaa! :-)

Illalla olis tarkoitus lähteä Paten kanssa Porvooseen, koska huomenna mun koulun jälkeen me lähdetään hakemaan Paten äiti lentokentältä! Hui pelottaa, toivottavasti osaan ajaa sinne .. :-D

Kommentit